Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Ön a Home Couture Magyarország Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat.

Az eladó:

Az eladó minden termék esetében a Home Couture Magyarország Kft.

Adataink:

Cím: 1028 Budapest, Tárnok utca 21.

Ügyvezető: Szakonyi Zsuzsanna

Adóigazgatási szám: HU14638464

Cégjegyzékszám: 01-09-913021

Telefonszám: 30 645 3966

Elérhetőségek: webaruhaz@babycouture.hu

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Home Couture Magyarország Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg. A megrendelés leadásával egy időben a vevők a weboldalon tájékoztatást kapnak  a fizetendő összegről -amely tartalmazza a szállítási költséget is – és a szállítás időpontját.

Vásárlóink az alábbi fizetési módok közül választhatnak:

A vásárló részére kiállított szerződést (számlát) minden esetben a küldeményhez mellékeljük.

Fizetési módok

Utánvét

Amennyiben Ön az Utánvétes fizetést választja, úgy a megrendelés után a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizeti – a futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A számlát a csomagban találja meg.

Átutalás

Amennyiben Ön a az Átutalásos fizetési módot választja, úgy a megrendelés után a vásárlásáról  szóló számla másolatát az Ön által megadott e-mail címre továbbítjuk.  Kérjük, a számla ellenértékét a számlán feltüntetett bankszámlaszámunkra 3 munkanapon belül átutalni szíveskedjen.  Átutaláskor minden esetben tüntesse fel a vásárlásról szóló számla sorszámát. A megrendelt árut az átutalás beérkezte után 5 munkanapon belül szállítjuk. Az eredeti számlát a csomagban találja meg.Amennyiben az átutalás 3 munkanapon belül nem érkezik meg a bankszámlánkra, úgy a megrendelését automatikusan töröljük.

Személyes adatok biztonsága

Az Ön személyes adatainak védelme a Home Couture Magyarország Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.Tájékoztatjuk, hogy vásárláskor rendszerünk automatikusan regisztrálja Önt hírlevélküldő szolgáltatásunkra. Amennyiben Ön nem kíván élni ezzel a szolgáltatásunkkal, akkor kérjük kattintson a hírlevél végén található linkre, hogy rendszerünk törölje regisztrációját.

A weboldalon található képek a Home Couture Magyarország Kft. tulajdonát képezik. Mindennemű más felhasználás a Home Couture Magyarország Kft. hozzájárulásához kötött.

Ft0 tétel